Testimonial Mommy in Style #01

Mijn allereerste Mommy in Style traject afgelopen jaar heb ik mogen doen met Crystal. Jullie hebben hiervan de video als het goed is al voorbij zijen komen, zo niet bekijk hem dan nu hier. 

Na afloop van dit trajaect heb ik Crystal een aantal vragen mogen stellen om zo feedback te ontvangen op mijn diensten en ook om jullie een goed idee te geven van voor wie mijn diensten bedoelt zijn! 

Ik ben super blij met de antwoorden die ik heb mogen ontvangen en stiekem ben ik hier dan ook onwijs trots op en deel ik deze graag met jullie. 

Welke twijfels had je voordat je jezelf opgaf voor het Mommy in Style traject? Voordat ik mezelf opgaf voor het Mommy in Style traject twijfelde ik vooral aan het feit of wat nu in de mode was mij wel stond. Ik wist precies wat ik leuk vond, maar durfde het nooit aan te doen.

Wat heeft Mommy in Style jou gebracht?
Het heeft mij vooral geleerd om meer uit mijn comfort zone te komen. Ik heb hierdoor meer de gaderobe die ik altijd al wou. Daarnaast heb ik geleerd om leuke combi’s te maken met de kleren die ik al had. Door wat losse kledingstukken aan te schaffen heb ik nu een toffe winter garderobe.

Wat is de belangrijkste les die je hebt geleerd in het Mommy in Style traject/ van Joyce? 
Ik heb vooral geleerd wat mij goed staat, dus qua kleur en vorm.

Wat is de grootste verandering in jouw gaderobe en mindset?
Ik heb nu de outfits die ik altijd al wou hebben en durf ze nu ook aan te doen!

Welk onderdeel heeft jou het meest gegeven? 
Vooral het huisbezoek waar we echt gingen kijken wat ik al heb en hoe staat het mij. Ook de kleren combinaties al vooraf maken heeft mij veel geholpen. Nu heb ik in mijn telefoon allemaal foto’s van mogelijke outfits die ik aankan doen. Ik vond het ook fijn dat ik nu allemaal items heb die je steeds met elkaar kan combineren.

Zou je Mommy in Style anraden en waarom?
Ik zou een het zeker aanraden, vooral als je merkt dat je steeds teruggaat naar basic en in je huidige comfortzone blijft. Ik voel me nu ook veel fijner in mijn kleding.

Welke aanbevelingen/tips wil je nog delen?
Ik zou het fijn vinden om in de lente/zomer weer wat digitale outfits te kunnen kopen. Vooral omdat ik nu echt een winter gaderobe heb en mezelf kennende ga ik dan weer tegen hetzelfde aanlopen in de lente/zomer… 

Wauw, Crystal het was mij echt een waar genoegen om dit met jou te mogen doen en om te horen en zien hoe tevreden je bent geeft mij heel veel energie en zin om deze droom verder uit te bouwen. 

En je hebt mij op het geweldige idee gebracht om een vervolg traject te maken voor bestaande klanten!! Hierover meer in het nieuwe jaar :)! 

Voor nu hele fijne feestdagen en een goed begin van 2019 <3 

Leave a comment