Let’s Move #02 || Shoppen, Inpakken, Schoonmaken, een Grote Tegenslag en Sneakpeek van de vloer!

Hier is hij dan, verhuisvlog nummer twee. Super bedankt voor al jullie leuke en lieve reacties op de allereerste vlog. Het is toch iets heel persoonlijks en misschien wel een beetje prive’s om te delen. Maar ik vind het heel erg leuk om te doen, ook voor later is dit zo leuk en waardevol om te hebben.

In deze tweede verhuisvlog neem ik jullie wederom mee shoppen, ben ik in mijn kloffie aan het schoonmaken en inpakken. En hebben wij een flinke tegenslag, die gelukkig ook weer opgelost wordt. Als laatste krijgen jullie nog een toffe sneakpeek van onze gietvloer!!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Mochten jullie vragen of verzoekjes hebben dan hoor ik deze graag en neem ik ze mee in de volgende vlog!!

Heel veel kijk plezier.

Vocals: Sabrina Jong (insta: sabrinajongmusic) (Youtube: Sabrina Jong)
Music & Production : Ramon van der Velden (insta: ramonz_music)
Video edit: by Me!

Liefs Joyce

Leave a comment