Let’s Move #03 || De vloer is af:), Keuken wordt geplaatst en heel veel meer :)!

En daar is verhuis vlog nummer drie alweer. Hoewel vandaag de big moving day is neem ik jullie de afgelopen week mee in de eerste verhuis gekte en krijgen jullie heel veel leuks te zien, waaronder onze nieuwe vloer, wordt ons bad geleverd, de keuken wordt geleverd en gemonteerd en ook de vloer op zolder wordt gelegd. Daarnaast heel veel wallen bij mij en heel veel leuke nieuwe dingen die in elkaar gezet moeten worden.

En niet te vergeten INPAKKUUHH, naja kijk het maar gewoon, dan snap je wat ik bedoel:P!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Mochten jullie vragen of verzoekjes hebben dan hoor ik deze graag en neem ik ze mee in de volgende vlog!! Heel veel kijk plezier en vergeet je niet te abonneren

Vocals: Sabrina Jong (insta: sabrinajongmusic) (Youtube: Sabrina Jong)
Music & Production : Ramon van der Velden (insta: ramonz_music)
Video edit: by Me!

Liefs Joyce

Leave a comment