Let’s Move #04 || Inpakken, VERHUIZEN, nieuwe meubels en heel veel nieuws!!

Vandaag is het alweer tijd voor de vierde en laatste verhuisvlog! Je ziet hoe het er vlak voor en vlak na de verhuizing aan toe ging. Daarbij zie je hoe we het huis aankleden en laat ik jullie onze meubels zien. Ik ben echt heel heel erg blij met eindresultaat en hoewel er ook nog veel moet gebeuren. zijn we echt heel ver gekomen om in die paar dagen een huis volledig in te richten. Vandaag wonen we er alweer een weekje en wordt het steeds echter, echt een droom die werkelijkheid is geworden.

Kijken jullie mee?

Ik zeg wel laatste verhuisvlog, maar er moet natuurlijk nog heel veel gebeuren dus ik zal als alles bijna af is nog een allerlaatste online zetten met mijn favoriete plekjes in huis. Daarbij zijn jullie nog niet van mij af want door middel van een Poll op instagram heb ik begrepen dat jullie het allemaal heel leuk vinden als ik door ga met vloggen.

Dus vanaf volgende week geen verhuisvlogs meer maar andere vlogs en video’s, hierover later meer!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien. Mochten jullie vragen of verzoekjes hebben dan hoor ik deze graag en neem ik ze mee in de volgende vlog!!

Heel veel kijk plezier en vergeet je niet te abonneren

Vocals: Sabrina Jong (insta: sabrinajongmusic) (Youtube: Sabrina Jong)
Music & Production : Ramon van der Velden (insta: ramonz_music)
Video edit: by Me!

Liefs Joyce

Leave a comment