Mommy in Style #02

In deze video neem ik jullie mee op pad naar naar Rosanne. Rosanne heeft zich enige tijd geleden aangemeld voor de pilot van het persoonlijke Mommy in Style traject!

Hier was ik natuurlijk super blij mee en in deze video ga ik samen met haar aan de slag en mesten we haar kleding kast uit. Super leuk om te merken dat zij eigenlijk al een hele toffe garderobe heeft en nu met de juiste aanvullingen zich weer helemaal happy voelt in haar kleding en daardoor ook weer beter in haar vel zit!!

Daarna heb ik online een aantal oufits voor haar samengesteld die zij kan aanschaffen om uiteindelijk de killer wintergaderobe te hebben die zij altijd al heeft gewild. Aan het einde van de video deel ik deze setjes met jullie, hopelijk halen ook jullie daar inspiratie uit voor jullie eigen outfits!

Mocht je dit zien en denken, heeeyy maar dit wil ik ook!! Mail mij dan even op Joy@bundleofjoyce.nl en dan gaan wij geheel vrijblijvend een gesprek aan. 

Neem voor de dagelijkse mommy en fashion updates ook even een kijkje op mijn Instagram: Bundleofjoyce.

Rosanne, wauw! Heel erg bedankt voor je aanmelding, je gastvrijheid en openheid. Ik heb er echt van genoten en hoop dat jij heel erg blij bent met het eindresultaat. 

Liefs Joyce

Leave a comment