Welcome to My Personal Blog!
Hii Super leuk dat je er bent,

 

Op Bundle of Joyce wil ik heel graag een aantal dingen uit mijn leven maar vooral mijn passie voor fashion met jullie delen. Ik zal soms schrijven en video’s maken over mijn leven, de geluksmomenten en de struggles als tweeling en bonus mama! Maar ook zal ik mijn eigen ontwikkelingen met jullie delen. Echter zal de nadruk komen te liggen op STYLING & FASHION!

Kijk vooral lekker rond en volg mij ook op Instagram voor de dagelijkse fashion & mommy updates!

 

Let's start with some facts about me
  • Ik ben tweeling moeder en bonus mama
  • Ik ben een super control freak
  • Ik ben fashion lover & stylecoach
  • Mijn laatste baan was een baan als systeem therapeut
  • Ik ben super gevoelig voor de mening van anderen
  • Mega koffie addict!
  • Ik zie overal leuke plekjes voor foto’s
  • Ik denk dus in plaatjes…
  • Mijn favoriete seizoenen zijn de lente en de zomer
  • Mijn guilty pleasures zijn cola & chocolade.

In dit stukje zal ik mij zelf even wat uitgebreider voorstellen, ik ben joyce, 30 jaar en al bijna 6 jaar gelukkig samen met mijn partner in crime, Jermaine. Ik ben Bonus mama van mijn grote girl Syleena (12) en tweeling moeder van de eeneiige tweeling Daley en Quinn (2).

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als Forensisch Orthopedagoog en heb daarna 5 jaar lang met heel veel plezier bij een organisatie in de gezondheidszorg gewerkt als systeem therapeut. Medio dit jaar kreeg ik te kampen met Burn Out verschijnselen. Misschien ook niet zo gek, tweeling mama, bonus mama, partner, vriendin, dochter, intensief bloggen & vloggen met mijn bestie op Blog2Inspire.nl, een modellenbureau (Daily Models) opzetten, een parttime baan als systeemtherapuet, een huis bouwen en een hele hoop onverwerkte shizzle..

Ik werd gedwongen heel veel rust en tijd voor mijzelf te nemen en terug te gaan naar mijzelf. Want wat wilde ik nou eigenlijk? Ik had oprecht geen antwoord op deze vraag, te veel en te lang was ik bezig geweest met de verwachtingen van anderen en had ik niet meer geluisterd naar mijzelf.

Inmiddels gaat het een heel stuk beter en denk ik dat ik eindelijk weer weet wat IK nou eigenlijk wil. Ik heb daarom een aantal grote besluiten genomen. Zo ben ik gestopt met mijn partime baan en met blog2inspire en ben ik momenteel nog steeds in therapie om bepaalde dingen te verwerken en mijzelf verder te ontwikkelen. Dee is gelukkig nog steeds het masterbrein achter blog2inspire.nl, dus als je haar nog niet volgt, mega tip!

Tevens ben ik ook een coachingstraject gaan volgen bij Marije van Mompoint. Tijdens dit hele mooie traject en dankzij de scherpe vragen en confronterende opmerkingen van de lieve Marije kwam ik erachter dat ik een hele grote passie heb voor schrijven, video maken, mensen helpen (coachen) en fashion! Na veel brainstormen, uitdenken, wat gepuzzel maar vooral door te DURVEN DROMEN, kwam uiteindelijk Bundle of Joyce in combinatie met het aanbieden van stylings trajecten aan voornamelijk moeders tot leven. Zo is naast Daily Models inmiddels ook Mommy in Style geboren.

Ik ben mega blij dat ik dit mag en kan gaan doen! Nieuwsgierig naar wat dat precies is? Bekijk dan even de Mommy in Style pagina! Ik ga jullie meenemen in het najagen van mijn dromen en jullie daarmee hopelijk inspireren om ooit hetzelfde te doen.

With love XOXO JoyceI