Welcome to My Personal Blog!
Moms in Style

Nadat ik moeder werd van Daley en Quinn heb ik op veel of eigenlijk alle gebieden mijzelf moeten hervinden. Zeker in de eerste maanden, het eerste jaar kwamen wij naast een hele heftige medische molen ook terecht in de welbekende rollercoaster van voeden, verschonen, in slaap wiegen en zorgen voor. Ik vergat mijzelf compleet en nam nergens meer de tijd voor, ook niet om mij fatsoenlijk aan te kleden of even te gaan shoppen. Iets wat altijd heel erg mijn ding was. Ik wist ook niet meer wat ik aan wou en “kon”. Ik had mijzelf wijsgemaakt dat die gescheurde spijkerbroek echt niet meer aan kon nu ik moeder was en die roze blazer was misschien ook net wat te heftuug als moeder! Herkenbaar? 

Naast die mentale struggle was mijn lijf ook compleet veranderd en heb ik na mijn zwangerschap de meest grote miskopen ooit gedaan wat betreft kleding. Ik veranderde mijn stijl en was daardoor nog minder mijzelf. In plaats van dat ik een probleem oploste, hield ik het hiermee in stand! Ik voelde mij niet mijzelf, gedroeg mij niet als mijzelf en kleedde mij niet als mijzelf en hoe werd ik dan ooit weer mijn oude vertrouwde zelf?

Uiteindelijk heb ik deze cirkel weten te doorbreken en ben ik gewoon weer een jeans met scheuren en die gekke blazer met tijgerprint gaan dragen!! & I love it!! Zou dat niet heerlijk zijn, just being you again?

Ik ben ervan overtuigd dat kleding mega veel doet met je mindset en dus ook met je gevoel over jezelf. Op het moment dat je een rot dag hebt en je blijft rondlopen in je pyjama ga je je ook niet beter voelen. Maar op het moment dat je toch dat ene leuke jurkje aantrekt en een make-upje opdoet, voel je je alweer net wat meer mens!

Nu in mijn omgeving steeds meer meiden moeder worden, zag en hoorde ik hen heel vaak deze zelfde strijd met zichzelf voeren en zo kwam het idee tot stand om mijn hulpverleners verleden en gevoel voor mode samen te laten komen en hiermee hopelijk heel veel moeders en wie weet zelfs jou, te gaan helpen!

Ik heb lang nagedacht over hoe dit het beste te doen omdat ik uit eigen ervaring weet dat de eerste jaren met een kleintje heel veel tijd en money van je vragen. Maar omdat het JUIST daarom zo belangrijk is om ook aan jezelf te denken heb ik er uiteindelijk voor gekozen om drie verschillende trajecten te ontwikkelen en aan jou aan te bieden. Deze trajecten zijn hier onder uitgewerkt en beschreven, bekijk ze rustig en maak de keuze die het meeste bij jou en jouw situatie aansluit.

Is het herkenbaar als ik zeg, ik ben moeder geworden:

 • maar mijn gevoel voor stijl lijkt verloren.
 • maar mijn lijf lijkt niet meer van mij.
 • maar nu moet ik alles anders doen.
 • maar nu kan ik mij niet meer kleden zoals ik wil.
 • maar nu neem ik geen tijd meer voor mijzelf en mijn kleding.
 • maar ik loop alleen nog maar in dezelfde basic kleding
 • maar nu ben ik mijzelf een beetje kwijt.
 • mijn kind loopt er on fleek bij, maar ik zelf kan wel een nieuwe boast gebruiken

Hoe zo het voor je zijn als?

 • Jij je weer meer je oude zelf ging voelen.
 • Jij weer lekkerder in je vel kwam te zitten.
 • Jij weer tevreden bent met zowel je stijl als je kleding kast.
 • Jij weer geluksmomentjes haalt uit zorgen voor jezelf…
 • Jij in de ochtend op staat en weet wat je aan wilt en dit ook lekker doet!!
 • Jij je weer zeker voelt over jezelf en je eigen lijf.
 • Je nieuwe inspiratie hebt op het gebied van mode en trends zodat je niet kan stoppen met het combineren van je outfits.

Heb je hier behoefte aan?

DAN BEN JIJ OP ZOEK NAAR MIJ !!

Meld je nu aan

Wil je weten wat ik precies doe?  

Hieronder staan de drie trajecten die ik heb ontwikkelt uitgeschreven! Herken je jezelf in mijn of onderstaande verhalen en begint er iets te kriebelen bij het idee dat het ook anders kan?

Meldt je dan onderaan de pagina aan, dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend skype gesprek!! 

Voor wie is dit traject het meest geschikt?

 • Dit traject is geschikt voor moeders met een drukke agenda die toch graag wat meer stil staan bij hun fashion veranderingen due to pregnancy & becoming a mom! Moeders die heel graag wat tips en tricks krijgen om zich snel, comfortabel maar toch fashionable te kleden. Doordat dit gehele traject digitaal verloopt kost het weinig tijd en heb je aan het einde van het traject wel een goed idee van wat je stijl is en hoe je deze het beste kan toepassen in combinatie met je dagelijkse leven.

Investering : €145,- 

Wat krijg je ervoor?

 • Een intake via Skype van 45-60 minuten.
 • Huiswerkopdracht: Fashion Board maken (tijdsbestek 1 week).
 • Skype gesprek van 15-30 minuten; het doorspreken van het Fashion Board.
 • Vier op jou afgestemde virtuele outfit inspiraties opgestuurd (inclusief shoplinkjes).
 • Tips en Tricks voor het toepassen van jouw stijl in je dagelijkse leven.
 • Afsluitend Skype gesprek van 15 minuten

Voor wie is dit traject het meest geschikt?

 • Dit traject is het meest geschikt voor moeders die stil willen staan bij hun fashion veranderingen nu ze moeder zijn geworden en die zelf veel kleding hebben, maar niet meer goed weten hoe het één met het ander te combineren. Moeders die graag het gevoel van een nieuwe garderobe creëren door hun kast op te ruimen en nieuwe unieke setjes te maken met bestaande kleding en hier en daar wat aanvullingen. Je wilt dus niet per se een nieuwe garderobe aanschaffen maar eigenlijk je oude garderobe een nieuwe boost geven. Daarnaast heb je aan het einde van dit traject een goed idee van jouw stijl en hoe je deze op de juiste wijze toe kan passen in je dagelijkse leven.

Investering : €235,- (excl. reisosten).

Wat krijg je ervoor?

 • Een intake via Skype van 45-60 minuten.
 • Huiswerkopdracht Fashion Board maken (tijdsbestek 1 week).
 • Persoonlijk gesprek aan huis waarin we het Fashion Board en andere belangrijke onderwerpen bespreken. Daarnaast kunnen we samen je hele kleding kast bekijken en setjes samenstellen met je huidige kleding.
 • Zes op jou afgestemde virtuele outfit inspiraties opgestuurd (inclusief shoplinkjes).
 • Afsluitend Skype gesprek van 15 minuten

Voor wie is dit traject het meest geschikt?

 • Dit traject is het meest geschikt voor moeders met een wat ruimer budget die graag een nieuwe start willen maken met hun garderobe nu ze moeder zijn geworden. Je hebt zelf nog aardig wat kleding maar je weet niet meer hoe dit te combineren. We gaan samen op zoek naar jouw stijl en we zorgen voor een compleet nieuwe kast door het combineren van oud met nieuw. We gaan samen een dagdeel op stap om nieuwe items als aanvulling op je kast te scoren en zo een compleet nieuwe garderobe te formuleren. Daarnaast heb je aan het einde van dit traject een goed idee van jouw nieuwe stijl en hoe je deze op de juiste wijze toepast in je dagelijkse leven.

Investering : €545,- (excl. reiskosten).

Wat krijg je ervoor?

 • Een intake via Skype van 45-60 minuten.
 • Huiswerkopdracht: Fashion Board maken (tijdsbestek 1 week).
 • Persoonlijk gesprek aan huis waarin we het Fashion Board en andere belangrijke onderwerpen bespreken. Daarnaast kunnen we samen je hele kleding kast bekijken en setjes maken met je huidige kleding.
 • Een dagdeel samen shoppen in een stad naar keuze om je huidige garderobe aan te vullen met nieuwe musthaves in jouw stijl.
 • Afsluitend Skype gesprek van 15 minuten.

Meld je hier NU aan!

Mocht je vragen hebben over de bovenstaande trajecten neem dan gerust even contact met mij op via het bovenstaande formulier of mail mij even op Joy@bundleofjoyce.nl.